Download e-book for iPad: Almallutx: el Secret de la Tramuntana.: La Conquesta de by Beatriz Poceiro,Biel i Joana Pol,Jaume Deyà Miró

By Beatriz Poceiro,Biel i Joana Pol,Jaume Deyà Miró

ISBN-10: 1517352878

ISBN-13: 9781517352875

"Sembla un producte Disney que no té por de mostrar los angeles sang, los angeles prostitució i les conseqüències de los angeles guerra". Jaume Albertí - Gotham Comics.

Els descobriments dels arqueòlegs Jaume Deyà, Pablo Galera i el seu equip al jaciment d´Almallutx, al Gorg Blau, desvetllen com period l. a. forma de vida que duien els musulmans i berebers de los angeles Tramuntana. Aquesta vida fou bruscament truncada consistent with uns fets bèlics de trágiques conseqüències i que es convertiria en un gran genocidi a los angeles Mediterrània. És attainable trobar virtuts com los angeles noblesa, l´amor i l. a. compassió enmig del gran drama que suposà l. a. Conquesta del rei Jaume I, anomenat el Conqueridor? Beatriz Colom Poceiro ens il.lustra aquesta història sobre los angeles fi de l. a. Mallorca bereber en unes vinyetes repletes d´emocions i detalls basats en els descobriments arqueològics del Jaciment.
ALMALLUTX. EL mystery DE l. a. TRAMUNTANA és un còmic sobre los angeles Conquesta de Mallorca, basat en fets reals i històrics.

Nota dels Editors.
Un còmic in keeping with a representar i donar forma als descobriments efectuats al jaciment d’Almallutx és una feina immensa, in line withò aquesta style que s’esmenta al principi del pròleg, que no es cerca ni es troba, sinó que es fabrica, va fer que l’artista mallorquina Beatriz Colom Poceiro, que malgrat l. a. seva joventut ja té al seu palmarès diversos premis, s’enamorés del projecte. hello ha posat tal passió i disciplina que ha aconseguit lo que en una factoria com Disney seria una tasca d’un equip de diverses persones en un temps rècord. hello ha moltes hores de feina en aquest còmic, qualsevol que n’entengui ho sabrà veure. consistent withò lo més vital: hello ha autèntic amor i vertader compromís. hello ha imaginació, in step withò també fidelitat. hello ha contenció: a les imatges que podrien haver resultat cruentes l’artista ha estat summament delicada, in line withò alhora expressiva. los angeles història d’amor afegeix un aspect que és imaginari, in step withò ben attainable, fins i tot possible, i assoleix que els lectors de qualsevol edat puguin empatitzar millor amb els fets històrics. consistent with acabar, l’estil de na Beatriz, amb uns dibuixos molt agradables a los angeles vista, i el gran detallisme que los angeles caracteritza, aconsegueix lo que semblava most unlikely: uns personatges que enamoren i a més, afegir una nota d’humor en algunes escenes mítiques, com l. a. de les “quaranta putes consagrades”. Nosaltres dos ens fem un tip de riure cada cop que mirem aquestes grandioses vinyetes! I només és un exemple.
Com a editors, consistent with a nosaltres és un honor immens albergar aquesta obra en el nostre catàleg més selecte. I només tenim un desig: que els lectors gaudiu tant com ho hem fet nosaltres.
Valga los angeles redundància, en les properes pàgines tenim el gran honor de presentar-vos
Almallutx. El mystery de los angeles Tramuntana.
Assaboriu-lo a poc a poc, amb plaer i amb respecte i amb una mica de dolor quan calgui. Gaudiu-lo amb emoció i amb un somriure quan així ho mereixi.
Teniu un tresor entre les mans.
Biel Pol i Joana Pol –Editors.

Show description

Read Online or Download Almallutx: el Secret de la Tramuntana.: La Conquesta de Mallorca per Jaume I el Conqueridor. (Catalan Edition) PDF

Similar historical fiction graphic novels books

Read e-book online Le Périple de Baldassare (T3) - La tentation de Gènes PDF

XVIIe siècle, septembre de l’année 1666. Parti sur les strains du Centième Nom, ouvrage légendaire qui contiendrait le nom caché de Dieu, Baldassare Embriaco, Génois d’Orient négociant en livres et curiosités, a vécu un lengthy voyage mouvementé qui, du bassin méditerranéen, l’a finalement conduit à Londres.

Download e-book for iPad: Les Cinq de Cambridge (Tome 1) - Trinity (French Edition) by Valérie Lemaire,Olivier Neuray

"Il faut se méfier des eaux dormantes. .. "Alors que l. a. crise de 1929 a plongé les sessions populaires anglaises dans une misère noire et que le fascisme émerge partout en Europe, dans les amphithéâtres de Cambridge, los angeles majorité des étudiants reste indifférente, gonflée par l'assurance d'appartenir à une caste immuable d'élus, pétrie de privilèges et de conservatisme.

Download PDF by Patrick Cothias,Pierre Wachs: Les Tentations de Navarre T01 : Nostre Henric (French

"En ce mois de décembre 1553, le royaume de Navarre attend son héritier. L'enfant qui pousse un cri le soir du 12 décembre est un garçon, il sera prénommé Henri. Bienvenue au monde, Henri ! los angeles Navarre t'attendait, mais elle n'est pas l. a. seule. .. los angeles France elle-même charisma besoin de ton destin, même si tu n'en es pas le maître.

Download e-book for kindle: Usagi Yojimbo Volume 30: Thieves and Spies by Stan Sakai

Stan Sakai’s samurai masterpiece returns! during this quantity, Miyamoto Usagi joins forces with a thief and a samurai to thwart a black-market ginseng alternate, meets a ronin who misplaced his arm in a duel but nonetheless has a trick up his sleeve, and extra! Collects Usagi Yojimbo #145–#151. * additionally on hand in a constrained variation, signed and numbered hardcover!

Extra resources for Almallutx: el Secret de la Tramuntana.: La Conquesta de Mallorca per Jaume I el Conqueridor. (Catalan Edition)

Sample text

Download PDF sample

Almallutx: el Secret de la Tramuntana.: La Conquesta de Mallorca per Jaume I el Conqueridor. (Catalan Edition) by Beatriz Poceiro,Biel i Joana Pol,Jaume Deyà Miró


by James
4.0

Rated 4.18 of 5 – based on 3 votes